Bijzondere gelegenheden

[KGVID]https://www.dacapogorinchem.nl/wp-content/uploads/2020/12/Zoom15-12-2020Margriet-.mp4[/KGVID]

Zoom

 

Dinsdag 3 december 2019 verrassend bezoek van Sinterklaas met zijn Piet.

Klik op onderstaande Video  of   voor foto’s

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdag 16 juli 2019 lekker op de plaat eten.

Klik op onderstaande Video  of   voor foto’s

 

 

 

Dinsdag 10 juli 2018 weer opnieuw een buffet voor de vakantie.

Klik op onderstaande Video  of   voor foto’s

       

Dinsdag 4 juli 2017 een Warm en Koud buffet voor de vakantie.

Klik op onderstaande Video  of   voor foto’s

Dinsdag 5 juli een BBQ avond.

1141

Dinsdag 1 december 2015 verrassend bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten.

dav

Dinsdag 7 juli voor de vakantie een heerlijke barbecue. Het was een gezellige avond met heel mooi weer. Op 25 augustus gaan we weer repeteren voor ons mooie concert op 10 oktober.

001

Zaterdag 15 maart 2014 een ledenavond voor ons 10 jarig bestaan. Het is een gezellige avond geworden in de Harmonie. Het buffet was enorm goed en ruim voldoende. Ook is de nieuwe kleding getoond.

001

Dinsdag avond 16 juli 2013, de laatste repetitieavond voor de vakantiestop, wederom afgesloten met een gezellig avondje waar iedereen vrij was om iets te laten zien of horen. Ook heeft Aartje afscheid genomen van ons genomen. Het is een heel gezellige avond geworden en we hebben er van genoten.   Klik op onderstaande foto voor een impressie van de avond.

Dinsdag avond 3 juli 2012, de laatste repetitieavond voor de vakantiestop, opnieuw afgesloten met een gezellig avondje waar iedereen vrij was om iets te laten zien of horen.     Het is een heel gezellige avond geworden en we hebben er van genoten.   Klik op onderstaande foto voor een impressie van de avond.

14

Dinsdag avond 26 juli 2011, de laatste repetitieavond voor de vakantiestop, hebben we wederom afgesloten met een gezellig avondje waar iedereen vrij was om iets te laten zien of horen.     Het is, net als verleden jaar, een heel gezellige avond geworden en we hebben er van genoten.   Klik op onderstaande foto voor een impressie van de avond.

017

Dinsdag avond 16 juli 2010, de laatste repetitieavond voor de vakantiestop, hebben we afgesloten met een gezellig avondje waar iedereen vrij was om iets te laten zien of horen.     Het is een heel gezellige avond geworden en we hebben er van genoten.   Klik op onderstaande foto voor een impressie van de avond.

17

Zaterdag 14 maart 2009 is het 5 jarig jubileum gevierd van onze vereniging. Het heeft plaats gevonden in restaurant de Waterman te Werkendam. De sfeer was gezellig en het buffet heeft ook goed gesmaakt.
Klik op onderstaande foto voor een impressie van de avond.

Vrijdag 11 mei 2007 hebben Henk en Corry een thema avond georganiseerd voor onze koorleden met vriend, vriendin of partner. Het is een geweldig succes geworden. Nieuwsgierig geworden ?
Klik op onderstaande foto om alle foto’s te bekijken.